آینده شغلی رشته کامپیوتر
آینده شغلی رشته کامپیوتر فنی حرفه ای
مطالبی مفید راجع به اهمیت رشته کامپیوتر، معرفی کامپیوتر درهنرستان، گرایشهای کامپیوتر و آینده شغلی آن در اینجا آمده است.
درباره رشته کامپیوتر
علم کامپیوتر تنها علمیه که هر روز در حال آپدیته (بروز رسانی) و همین مزیت باعث میشه که مهندسان کامپیوتر هر روز به علم خود اضافه کنن.
«انسان باید بیندیشد ولی ماشین باید کار کند»
آینده شغلی کامپیوتر
این شعار متخصصان کامپیوتره که اعتقاد دارن کامپیوتر باعث شده که مغز انسان رو از مسائل تکراری و پیش و پا افتاده نجات بده به طوری که در کشورهای صنعتی و پیشرفته کامپیوتر حضور سبزی در زندگیشون داره و به جرأت میتونم بگم که بدون کامپیوتر خیلی از کارا براشون سخته و حتی نشدنیه و به قول معروف:
«کامپیوتر از نون شب واجب تره»
هدف از تحصیل کامپیوتر
آینده شغلی کامپیوتر فنی حرفه ای
خب اینو همه میدونن که کامپیوتر تکنولوژی برتره و تو زمینه ساخت سخت افزار، ساخت نرم افزار، طراحی وب، ایجاد شبکه کامپیوتری و پشتیبانی از آن میشه کارهای باورنکردنی ولی شدنی انجام داد که همیشه به رشد و پیشرفت کشور عزیزمون کمک بسزایی کنه.
معرفی کامپیوتر در هنرستان
کامپیوتر در هنرستان
رشته کامپیوتر یکی از رشتههای فنی و البته پرطرفدارترین رشته توی هنرستانه. اول از همه یکم توضیح راجع به هنرستان بدم. محیط هنرستان کاملاً با دبیرستان فرق میکنه، بچهها تو هنرستان هم درس میخونن و هم تو کارگاه کار میکنند. این مهمترین مزیت هنرستانه چون درس خوندن بدون کار کردن معنایی نداره و مدرسه به یک محیط خشک تبدیل میشه البته اینم بگم که بچههای دبیرستان خیلی بیشتر به فکر درساند.
«امیدوارم روزی برسه که درس خوندن بچه های فنی مثل کار کردنشون بشه»
اهمیت رشته کامپیوتر در رشتههای دیگر
رشته کامپیوتر در خیلی از رشتهها، یا بهتره بگم در تمامی رشتهها اهمیت دارده و یه جورایی مادر تمامی رشتههاس.کامپیوتر نقش مهمی در رشتههای طراحی و گرافیکی، پزشکی، نقشهکشی، حسابداری، برق و … داره.
شاخههای کامپیوتر
همانطور که میدونید کامپیوتر به دو بخش اصلی تقسیم میشه:
1ـ سخت افزار
2ـ نرم افزار
سخت افزار کامپیوتر در هنرستان
سخت افزار
در این بخش میشه با کلی قطعه سخت افزاری آشنا شد و مثه یک پزشک که با تمام اعضای بدن آشنایی داره و میتونه در صورت بروز مشکل، عیبیابی کنه. یک مهندس سخت افزار هم از تمام قسمتهای کامپیوتر باخبره و میتونه اونرو عیبیابی کنه.
آینده شغلی سخت افزار
آینده شغلی سخت افزار
والا آینده شغلی سخت افزار زیاد تعریفی نداره چون باهاش نمیشه زیاد پول در آورد مگه اینکه یه هنرجو واقعاً درس رو عاشقونه دنبال کنه و به قول معروف آچار به دست باشه و بتونه خیلی از مشکلات کامپیوتر رو عیبیابی کنه یا حتی قطعه سخت افزاری تولید کنه. اون شخص میتونه یه مغازه تعمیرات یا حتی یک شرکت سخت افزاری تولید کنه. اون وقت تو این زمینه موفقه.
نرم افزار
نرم افزار شامل سه زیر شاخه اصلی است:
الف) طراحی وب سایت
ب) طراحی نرم افزار و دیتابیس
ج) شبکههای کامپیوتری
طراحی وب سایت
طراحی وب سایت در هنرستان
اگه پشتکار زیادی دارین و از برنامه نویسی چیزی سرتون میشه روی طراحی وب سایت کلی حساب باز کنید چون در حال حاضر وب سایت نیاز هر شرکت، مؤسسه و … هستش و به راحتی میشه تو این زمینه کار کرد. البته اینو بگم برای طراحی وب سایت حرفهای یک تیم حرفهای نیازه. نگران نباشید با کارکردن تو این حرفه به راحتی حرفهای میشید. طراحی وبسایت با زبانهای زیادی مثه HTMI و CSSو PHPو … نوشته میشن.
(( طراحی وب سایت تلاش زیادی میخواد بازم میگم نگی نگفتی !!! ))
طراحی نرم افزار و دیتابیس
طراحی نرم افزار و دیتابیس هنرستان
خدمتتون عرض کنم که این بخش بهترین و مهمترین بخش توی کامپیوتره و کلی خواهان داره. شرکتهای غول کامپیوتر مثه Microsoftو Oracleو Adobeو … تو این زمینه فعالیت میکنن و کلی موفقیت بدست آوردن.
اگه میخواید طراحی نرم افزار و دیتابیس رو برای شغل آیندتون انتخاب کنین اول باید بهتون تبریک بگم بعدش هم باید بگم که روزای سختی در پیش دارید چون برنامهنویسی شوخی بردار نیس و شما تبدیل میشید به یک برنامهنویس واقعی!
برنامهنویس بودن یکی از متفاوتترین و به قول معروف باحالترین شغلهای دنیاس که هم هیجان انگیزه و هم یه ذهن متفکر میخواد برای ایدهپردازی و جزو شغلهایی که ساعت کاری نداره و شاید روزایی برسه که شما هفتهها خواب نداشته باشین.
اگه به زندگی بزرگترین برنامهنویسان دنیا مثل بیل گیتس (ثروتمندترین فرد جهان و مؤسس شرکت مایکروسافت) بنگرین میبینین که حرفام دروغ نیست!
طراحی دیتابیس نیز هم نیاز به برنامه نویسی داره و هم نیاز به یک ذهن باز و متفکر داره تا بتوان یک پایگاه داده بینقص خلق کرد.
خلاصه که این بخش گاو نر میخواهد و مرد کهن! ولی همیشه روزهای شیرین در پیش و روی یک برنامه نویس نرمافزار وجود دارد.
شبکههای کامپیوتری
شبکههای کامپیوتری در هنرستان
اگه شما در حل مسائل و مشکلات توانمندی و علاقهداری با سخت افزار و نرم افزار کار کنی این شغل کاملاً مناسب شماس.
متخصص، مهندس یا کارشناس شبکههای کامپیوتری، شبکههای متصل کننده کامپیوترها به یکدیگر را ایجاد و پشتیبانی میکنه.
در این شغل شما به عنوان کارشناس شبکه باید مهارتهای سازماندهی و فناوری اطلاعات خوب و قویای داشته باشین و همچنین باید به خوبی با افراد ارتباط برقرار کنین و بتوان مشکلات فنی را واضح شرح داد.